USLUGE JAMSTVA

USLUGE JAMSTVA

Harley-Davidson® Split svojim kupcima nakon isteka dvije godine tvorničkog jamstva za nove motore, nudi opciju produljenog jamstva za nove, ali i polovne motore.

USLUGE JAMSTVA

Mogućnost produljenja jamstva jedinstvena je ponuda koja omogućuje korisnicima da nakon standardnog tvorničkog jamstva od dvije godine svoje ljubimce dodatno zaštite i produlje jamstveni rok i do 3 dodatne godine što korisniku daje ukupno 5 godina jamstva.

Ovim programom kupcima se nudi niz prednosti u vidu dugoročne zaštite od neočekivanih troškova poravka, transparentnosti i sigurnosti glede narednih troškova po kupnji motocikla, osiguranju likvidnosti u štetnom događaju, brzom i jasnom postupku kroz transparentne jamstvene uvjete. Vozila obuhvaćena programom zadržavaju svoju vrijednost kroz radove održavanja, kontrole i njege sukladno redovnim rasporedima održavanja kao i upotrebom originalnih rezervnih dijelova. Produljeno jamstvo je prenosivo tako da motocikl prilikom daljnje preprodaje zadržava visoku vrijednost. Servis u produljenom jamstvu je osiguran diljem Europe.

Pravo na sklapanje police produljenog jamstva za nove motocikle imaju svi kupci novih Harley-Davidson®motocikala unutar perioda 24 mjeseca od dana prve registracije. Jedini uvjet je da motocikl u trenutku sklapanja police nema više od 30.000 prijeđenih kilometara. Produljeno jamstvo počinje odmah nakon isteka Harley-Davidson tvorničkog jamstva.

Kod rabljenih motocikala situacija je malo drugačija te postoji opcija jamstvenog razdoblja od 12 mjeseci za motocikle koji u trenutku početka jamstva nisu stariji od 10 godina i nisu prešli više od 80.000 km, te opcija jamstva 24 mjeseci za motocikle koji u trenutku početka jamstva nisu stariji od 6 godina i nisu prešli više od 70.000 km.

Produljeno jamstvo nema ograničenje kilometraže te jamstvo važi unutar države kao i na godišnjim odmorima u poslovnim putovanjima diljem Europe. Svi poslovi održavanja i provjere se rade u skladu s uputama proizvođača, a prilikom prodaje vozila, jamstvoje moguće prenjeti na novog vlasnika.

Svi kupci koji su zainteresirani za ovaj novi produkt mogu posjetiti salon na adresi Harley-Davidson Split, Poljička cesta 26, 21000 Split ili
kontaktirati telefonski na 021 737 330.